Művész bemutatkozó

thumb_boris-abf85e1fbc9ab088df8356fccca5a4b7.jpg

Boris

Boris 1972-ben született Zalaegerszegen. Első tetoválásait 1992-ben készítette, még amatőr felszereléssel. A következő két évben, amikor lehetősége volt - tanulás és munka mellett - tetovált, autodidakta módon tanulta a "szakmát", majd 1995-ben megnyitotta első stúdióját szülővárosában, amit 2012-ig üzemeltetett, majd 2012-ben Bécsbe költöztetett.

Azon szerencsés emberek közé tartozik, akiknek a hobbija a munkája.

Elsősorban fantasy és realista stílusban tetovál, aminek szereti feszegetni a határait, ám szeret minden nap mást csinálni, különböző témákkal foglalkozni.

Fogékony az új dolgokra, természetesen azokon a határokon belül, amit a bőr megenged.

Igazán kedveli az olyan megrendeléseket, amelyeknek a látványon túl van valami tartalmi háttere is. Szereti, ha vendégeinek van önálló elképzelése, mert ez inspirálja és elindítja az ő fantáziáját is, de nagyon fontos számára, hogy minél nagyobb szabadságot kapjon a kivitelezésben.

Minden munkáját egyformán fontosnak érzi, mivel viselőjének a sajátja a legfontosabb. Úgy készíti a tetoválásokat, mintha magának csinálná. Tehát nem munkaként, hanem mű-ként kezeli őket. Már a dizájnt is ennek tudatában készíti el, ami tulajdonképpen az alkotás vázlata.

Az előző 10 évben a világ minden tájáról érkeztek hozzá vendégek, ennek köszönhetően a kulturális és társadalmi különbségek miatt nagyon változatos kérésekkel foglalkozhatott.

Boris nem csak tetoválóművészi tevékenységét folytatja nap mint nap, aktívan közreműködik az iparág jó nevű cégeivel termékeik fejlesztésében, népszerűsítésében, forgalmazásában.

Egyike azon keveseknek akiknek a nevével fémjelezett terméket forgalmaz az USA legnagyobb tetováló festék gyártója az Intenze Products.

http://tattoosuperstore.com/artist-series/boris-from-hungary-color-pigment-series?SID=jip5fbl03jctqp3mje6e0guvk4

http://www.intenzetattooink.com/intenze-artist/boris-from-hungary

A kezdetektől napjainkig részt vesz a a forradalmian új Cheyenne tetoválógép család gyártójával a berlini MT.DERM GmbH-val a termék fejlesztésében és piacra kerülésében.

http://www.cheyenne-tattoo.com/en/hawk-in-action/kuenstler.html

Állandó előadója a világ első tetoválókat oktató szeminárium sorozatának, a Worldwide Tattoo Confrence-nek:

http://www.worldwidetattooconference.com/

Emellett szívesen látogat el új helyekre is.